Vrijstaand textielframe

Onze professionele vrijstaaande textielwanden worden veelal gebruikt als een backdrop,  presentatiewand of scheidingswand (roomdivider) Plaats uw logo of boodschap en val op met een zeer luxe uitstraling.

De peesdoeken, voorzien van een siliconen pees, worden op spanning gebracht door ze in het profiel te drukken. Hierdoor ontstaat een superstrak eindresultaat. 

Het vrijstaande textielframe wordt gemaakt uit een 44 mm breed aluminium profiel. De hoeken van dit profiel worden verstek gezaagd en met de meegeleverde hoekjes en inbussleutel kan het frame strak en snel in elkaar gezet worden.

Door de sleuf in het profiel is het mogelijk voetplaten te bevestigen waardoor het frame vrijstaand en zeer stabiel kan worden neergezet. De textielframes zijn voorzien van voetplaten met zijsteun en stabiliteit lijsten indien nodig almede extra middenvoetplaten. Dit berekenen onze mensen voor u.

Standaard worden de textieldoeken voor de textielframes  geleverd met een print op Deco Non-Iron textiel 260 gr./m² met een black back om doorschijnen te voorkomen. Ons materiaal is voorzien van een B1 brandcertificaat.

Extra optie: Led spot voor op het frame. De finishing touch voor uw presentatiewand!

Kies hieronder uw formaat van het complete textielframe met print.

Indien u een ander formaat wenst mail dan naar info@budgetdisplay.nl voor een offerte op maat. 

Is uw frame maat bijvoorbeeld 200x200cm Dan is uw doekmaat 200x200cm
Het doek wordt voorzien van een siliconenpees. Hierdoor wordt het doek altijd strak gespannen in het frame. Denk eraan, logo’s en teksten minimaal 5cm van de kant houden!


Aanleverspecificaties:
- bestand op het ware formaat - CMYK
- PDF, JPG OF EPS
- resolutie 150 dpi

Het frame monteren is erg eenvoudig. U koppelt de lijsten met de bijgeleverde koppelstukken in de hoeken. Vervolgens monteert u de voeten aan het frame . Het doek drukt u in de gleuf van het frame en klaar is uw prachtige achterwand.

Wij meten altijd alle doeken voordat deze wordt verstuurd. Zo weet u zeker dat het doek strak in het frame komt! Het eindresultaat is een prachtige design wand.

Op aanvraag sturen wij u de video van de handleiding. Mail dan naar info@budgetdisplay.nl

 

€ 192,39 € 159,00

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: jpg, jpeg, png, pdf, eps

U heeft een bestand om te printen? U kunt uw bestand dan laten controleren
door ons of deze goed is om te produceren? Upload uw bestand dan hier.

Vul het formulier
Hieronder in voor
een offerte

  • Bezorging 2 - 3 dagen
  • Spoedlevering mogelijk
  • Kwaliteit uit eigen producties

Voor 15:00 besteld

vandaag nog verstuurd

Snelle levertijden

Wij printen alles in huis.

Meer dan 36.000

bezoekers kochten onze producten