Aantal producten: 0

Totaalprijs: € 0,00

 

Betaling & Levering

Betaling:

Wij bieden u de volgende betaalopties aan: Ideal, BankContact Mister Cash, Visa Mastercard en op rekening (in overleg). Nadat u besteld heeft ontvangt u een orderbevestiging per mail. U kunt ook de betaling doen aan de hand van de orderbevestiging.

 

Bezorging:

Uw bestelling wordt geproduceerd en zorgvuldig verpakt en verzendklaar gemaakt. POSTNL en Beentjes Transport uit Heerhugowaard verzorgen voor ons de leveringen. Zeer betrouwbare partner zo is gebleken in de afgelopen 18 jaar. Orders die voor 14.00 uur geplaatst zijn worden, indien u kiest voor een spoedlevering, dezelfde dag nog geproduceerd en verstuurd. Besteld na 14.00 uur mail ons dan zodat wij samen naar een oplossing kunnen kijken.

 

Verzendkosten:

De standaardverzendkosten zijn vanaf  € 8,50 ex btw in Nederland en Belgie. Afhankelijk van het aantal producten en gewicht. Tijdens het bestelproces ziet u de verzendkosten staan welke in rekening worden gebracht.Overige landen is in overleg en hiervoor volgt altijd een offerte zodat u en wij weten waar wij aan toe zijn.

De vervoerder kan dan afleveren tot 18.00 uur de eerstvolgende werkdag. Indien u kiest voor een "next day garantie zending" betaalt u €37,00 ex btw. U weet dan zeker dat uw bestelling de volgende dag wordt afgeleverd. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling af te halen bij ons op locatie in Zwaag. 

Indien u nog vragen heeft mail dan naar  klantenservice@budgetdisplay.nl