Aantal producten: 0

Totaalprijs: € 0,00

 

Ook na uw bestelling willen wij graag de juiste service blijven leveren. Helaas kan het voorkomen dat er dus iets niet goed gaat. Waar mensen werken worden fouten gemaakt. Drukwerk is een product waar nog veel handjes aan te pas komen. Nadat uw reclamatie bij ons bekend is, doen wij ons uiterste best om het probleem zo snel mogelijk en naar volle tevredenheid te verhelpen. Samen met u zoeken we zo snel mogelijk naar een passende oplossing!


Reclamaties
Dat wij ons produkten online verkopen, impliceert niet dat ons contact ophoudt na uw bestelling. Ook onze aftersales heeft een hoge prioriteit. Wij doen er alles aan om aan uw verwachtingen te voldoen, of deze zelfs te overtreffen! Toch kan het eens voorkomen dat uw bestelling te laat wordt geleverd. Of dat een product niet aan de gewenste kwaliteit voldoet. Zit u in een dergelijk situatie? Laat het ons dan weten; wij lossen het probleem graag op. U kunt ons via het contactformulier een mail sturen.  Zodra wij de gegevens compleet hebben, nemen wij binnen enkele uren contact op om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u er niet uitkomen, bel dan gerust. Ontvangen producten dienen binnen 24 uur gecontroleerd te worden. Reclamaties graag binnen 7 dagen per mail aan ons doorgeven.

Suggesties, ideeën en tips
Uw input is onze kracht!  Regelmatig wordt ons assortiment uitgebreid met nieuwe producten, of zijn er productupgrades. Ook onze website wordt voortdurend geëvalueerd en uitgebreid met innovatieve functionaliteiten en services. De vraag vanuit de markt is hierbij leidend. Heeft u een suggestie, tip of idee? Mail dit dan naar info@budgetdisplay.nl